ELITA fürdőszoba bútorok

AMIGO

Az Amigo sorozat a hagyományos fehér és klasszikus mosdóformát kombinálja. Az állítható fémlábak megkönnyítik a fürdőszoba tisztítását, és megakadályozzák, hogy a bútor felmosáskor érintkezzen a nedves padlóval. Az Amigo kollekció elemeinek sokszínűsége lehetővé teszi a fürdőszoba egyedire szabását, miközben a tér funkcionális marad.

INGE

Az Inge kollekciót kifejezetten a minimalizmus rajongóinak ajánljuk. Tökéletesen kielégíti az esztétikai ízléseket. A kollekciót úgy tervezték, hogy minden elvárásnak megfeleljen a használati kényelem, a funkcionalitás, valamint a modern világban egyre fontosabbá váló dizájn tekintetében. A fürdőszobabútorokat a forma letisztultsága és egyszerűsége jellemzi, amelyben a fehér és a visszafogott fekete dominál.

VISBY

A Young Basic a minimalista formavilág és a mindennapi funkcionalitás tökéletes kombinációja. Ezt a praktikus bútort olyan kis fürdőszobák igényeihez tervezték, ahol fontos, hogy ne csak használható, de esztétikus is legyen az összhatás.

FLEN

A Flen fürdőszobabútor fényesre lakkozott fehér vagy antracit színeivel kivételes kiegészítője lesz otthonának. A minimalista összehatású bútor nem csak azoknak lesz kedvence, akik a kivételes esztétikára törekszenek, hanem azoknak is, akik a mindennapi használatot teszik előre. Lágy záródásának hála nem csap nagy zajt és biztos lehet abban, hogy sokáig bírja a gyűrődést.

INDUS

Az Indus fürdőszobabútor-kollekció az ízlés, a szabadság és a művészi törekvések rendkívül kifinomult szimbóluma a belsőépítészetben. A kiváló minőségű anyagok és a finoman kontrasztos felületek kombinációja tökéletes használhatóságot biztosítanak a mindennapokban. A kollekciót kiegészítő exkluzív elem egy acélkeretes magas tükör, amelyhez egy polc és két fogas tartozik. A fekete színű ipari keret stílusa kiemeli bármely belső tér kialakítását.

MARSYLIA

A Marsylia egy klasszikus fehér és fa árnyalatú bútor ötvözete. Tágas fiókok, oszlopos elrendezés jellemzi, melynek köszönhetően változatos stílusú, térbeli enteriőröket alakíthatunk ki.

 

×

Ajánlatkérés tartalma

Az ajánlatküldésre 1-2 munkanapon belül válaszolunk.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom