Merkbau Rajzpályázat

2018. 04. 04.

Elképzeltétek már, mi mindenre kell odafigyelni építkezés, felújítás során? Tudjátok, miről lehet felismerni a minőségi építőanyagokat és a hozzá értő szakembereket?


Ha igen, mutassátok meg nekünk, Ti hogyan képzeltek el minket munka közben, és rajzoljátok le nekünk, szerintetek milyen az, amikor úgy halad a munka, mint a mesében!


A ceruzarajztól a vízfestéken és a temperán át a zsírkrétáig bármilyen technika megengedett, a lényeg, hogy közösen egyetlen hatalmas, legfeljebb A2-es méretű rajzlapra dolgozzatok, szerepeljen rajta az újHáz Centrum Merkbau logója, és az elkészült alkotás postázható legyen.

 

A pályaműveket vagy az azokról készült fotókat 2018. május 11-ig a marketing@merkbau.hu e-mail címre vagy postai levelezőcímünkre várjuk: Merkbau Kft. - Marketing, 6400 Kiskunhalas, Jókai utca 81-83.

Az e-mail tárgyában vagy a borítékon kérjünk feltüntetni: Merkbau Rajzpályázat.

 

Nyeremények:

Óvodai csoportnyeremény:

  1. helyezett: Merkbau kamion körbejárás
  2. helyezett: Kisteleki Zoltán vándorszínész gyermekműsora
  3. helyezett: Merkbau kerti faházikó
  4. helyezett: egészséges nassolni valók

Közönségdíj (1-3.helyezett) : LEGO ajándékok a Velux jóvoltából

 

Iskolai csoportnyeremények:

  1. helyezett: LaFarge egy napos gyárlátogatás busszal
  2. helyezett: Kisteleki Zoltán műsora
  3. helyezett: szegedi Vadaspark kitelepülése (állatokkal)
  4. helyezett: csoportos belépő a Halasthermál fürdőbe

Közönségdíj (1-3.helyezett): LEGO ajándékok a Velux jóvoltából


Jelentkezési feltételek:

Mondanunk sem kell, rajzversenyünkön kizárólag saját, csoportos munkátokkal vehettek részt.  Jelentkezésetekhez mindenképpen csatoljátok óvodátok,iskolátok nevét és címét, óvodai csoportotok nevét, iskoali osztályotok, életkorotokat,  valamint óvó nénitek, óvó bácsitok, tanító nénitek, tanító bácsitok telefonszámát, e-mail címét is. A rajzokat, festményeket honlapunkon és Facebook oldalunkon is megjelenítjük, ezért jó, ha tudjátok, hogy az alkotások beküldésével ehhez is hozzájárultok. 

A pályázatokat a Merkbau szakmai zsűrije értékeli, a közönségdíjat pedig a három-három legnépszerűbb rajz kismesterei zsebelhetik be. A közönségszavazásra az alkotások beérkezése után, 2018. május 14-17. között Facebook-oldalunkon lesz lehetőségetek.

A rajzokat 2018. május 11-ig e-mailben a marketing@merkbau.hu címre vagy postai levelezőcímünkre várjuk: Merkbau Kft. - Marketing, 6400 Kiskunhalas, Jókai utca 81-83.


Játék időtartama: 2018. március 26. - május 11.

Eredményhirdetés: 2018. május 18.


Kérdése van? Hívja a +36 30 792 61 09-es telefonszámot!

Vissza